3 biografier

3 spændende biografier

Det er blevet tid til vores første guide omkring bøger på readybooks. Man kan fristed til at tro at det er det eneste vores side handler om, og det er da også tilfældet i mange af vores artikler, men husk på at det ikke kun er bøger vi fortrækker at skrive om her på siden. I dag er det dog tilfældet da vi vil tage et kig på nogle af de bedste og mest interessante biografier. Du kan godt glæder dig for her kommer der nogle forslag som vil holde dig til sofaen mens du vender side for side indtil du kommer helt til slutningen af bogen.

Mange af disse biografier er om historiske personer, der hver har haft en betragtelig indflydelse på vores liv. Det kan være alt lige fra historiske personer som har haft en vigtig rolle i en krig eller flere eller måske en entreprenør, der har revolutioneret den måde vi lever vores liv på i dag.

Vil du læse mere om hvordan man holder sig i form og holder hjernen i gang så kan du et kig i vores guide her.

1: Steve Jobs

Den første biografi som vi vil tage fat på i dag er om en person som jeg især finder meget inspirerende. Det er nemlig ingen ringere end den store Steve Jobs. Han er måske ligeså berygtet som han er berømt for hans iltre temperament men uanset hvad man tænker om ham, så kan vi ikke komme udenom at det ikke må glemmes hvad han har opnået gennem sit liv.

Du kan læse Steve Jobs biografi i dag. Køb den her.

2: Winston Churchill

winston churchillWinston Churchill er en historisk skikkelse som har haft en stor betydning for vores verden i dag. Han kan måske kaldes en af de bærende figurer der gjorde at nazismen ikke fik sig spredt til det meste af verden. Det var ligeledes hans skyld at vi i dag har det så godt som vi har i vores dele af verden. Eller hvertfald har en del af skylden for uden ham er det ikke til at sige hvordan vi havde en verden i dag.

Læs Winston Churchills biografi her.

3: Gandhi

Gandhi er en anden interessant historisk person som vi alle kender, men som de fleste kender de nærmere detaljer omkring. Selvom det er et navn der er forbundet med store ting og ikke mindst pacifisme så kan vi ikke sige ret meget mere om ham. Han blev myrdet af en af sine landsmænd for mange år siden, da han have opnået meget af det han ville med livet. Hans biografi er spændende og bestemt en gennemlæsning værd.

Læs Mahatma Gandhis biografi her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *