Både bøger og dating er rykket online: hvorfor?

I denne digitale tid, der rykker flere og flere ting online. Det gælder først og fremmest vores bøger, for hvis man går tilbage bare 10 eller 20 år så var størstedelen af alle der læste en bog i gang med at læse den i fysisk format. Det havde sin charme og også nogle fordele men jo mere og mere digitale vi bliver jo mere rykkes de online.

Bøgernes og Datingens digitalisering

Den samme tendens, som vi har set med shopping, mener mange også er ved at ske på datingområdet. Online dating har dog være en del af internettet i mere eller mindre udpræget grad siden det blev lanceret. Det vil ikke tage lang tid trawlen gennem gamle forumindlæg, før man er vidne til den ene hede romance efter den anden.

I dag er online dating dog blevet noget mere formel og ligetil, hvilket nok er til fordel for de fleste. Der er opstået et væld af datingsider. Disse kan du for eksempel se på datingmatcher.dk. Det er sandsynligvis også på grund af det store udbud, at vi er vidne til, at flere og flere kigger mod internettet, når de skal finde deres livsledsager. En anden grund til dette er med stor sandsynligvis, at online dating er blevet mindre tabuiseret. I dag er det mestendels blevet fuldstændig legitimt at sige til venner og familie, at man mødte hinanden online, uden at det skal være årsag til uheldige konnotationer. Det er dog svært at sige, hvorvidt aftabuiseringen eller entusiasmen for online dating kom først.

Derfor vælger mange at læse bøger online

Udover dating, så er der mange der vælger at læse deres bøger online også. Dette har ligeledes mange fordele for det skønne ved dette er at man kan have mange bøger med i fysisk forstand, men uden at man behøver at fylde hele tasken. Hvis bare man har en tablet eller en computer med sig, så kan disse læses hvorind man så befinder sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *