Bliv lidt klogere hver dag

Bliv lidt klogere dag for dag

Det vigtigste man kn give sig selv til er hele tiden at udvikle sig. Man bør hele tiden holde sin hjerne i gang ved hjælp af noget tankegymnastik eller måske ved at læse en god bog. Jeg kan selv huske da jeg begyndte at blive ældre og man naturligt kom ind i nogle dårlige vaner hvor man tænkte at det der er jeg blevet for gammel til at lære eller det der er jeg blevet for gammel til at tænke mere over. Se, det er nemlig en af de dårligste tankevaner man kan komme ind i, da det netop er vigtigt at vi hele tiden udfordre os selv og aldrig stopper med at lære.

Jeg kan komme med et rigtig godt eksempel: jeg har altid godt kunne tænke mig at lære at løse en professorterning, men fordi at jeg følte i min underbevidsthed at man skulle have lært den mens man stadig var mindre så lå det ligesom i kortene at det ikke var noget for mig at lære.

Men dette ændrede sig dog en dag da jeg så videoen med ham her:

Lige pludselig gik det op for mig at det ikke var for sent at lære at lave en rubix terning. Denne unge mand som man kan se i videoen herover formår at slå verdensrekorden og det er på ikke mindre end 4,33 sekunder eller noget i den stil.

Vi bliver aldrig for gamle til at lære

Lige med et gik det op for mig at jeg ikke var blevet for gammel til at lære noget. Der besluttede jeg mig for at lære at lave rubix terningen og jeg satte mig endda det mål at jeg ville kunne nå at lave den på under et minut. Et par måneder senere havde jeg nået mit mål og jeg kunne endda lave den på under 45 sekunder. Det krævede masser af træning, men det var det hele værd.Aktiver din hjerne

Aktiver din hjerne

Og det du kan lære fra denne historie er selvfølgelig at vi aldrig bliver for gamle til at lære eller lære nye tricks her i livet. Det kan handle om hvad som helst, men det sidste man må tænke er: “Det der er jeg simpelthen blevet for gammel til.”. NEJ! Du er ikke for gammel og det bliver du aldrig, uanset hvor svær en opgave du står overfor så er du aldrig for gammel til at overkomme det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *