mentalt i form

Hold dig mentalt i form

Hold dig mentalt i form er en sætning vi ofte høre. Der er en række gode forslag til hvordan vi helt præcist gør det og hvis du leder efter råd så er du kommet til det helt rigtige sted. At holde sig mentalt i form kan lyde lidt abstrakt men ligeså vel som at vi gerne skal holdes os selv i form rent fysisk så skal vi også sørge for at vi er i form med hjernen. Her er forslagene.

Løs en kryds og tværs

Løs en en kryds og tværs for at holde dig selv i gang. Med en kryds og tværs får du aktiverede mange af de vigtige centre i hjernen da du både skal tænke ud af boksen og samtidig skal du være kreativ med de mange forskellige kombinationer af ord.

Lav en kabale

Du kan også vælge at lægge en kabale. Her kan du enten finde dit gamle slidte spil kort frem fra skuffen eller du kan vælge at lægge en kabale online. Der er mange måder at gøre det på, og mange vælger i dag at udnytte at vi har computeren til rådighed og derfor kan du finde mange steder online hvor du kan lægge en kabale. En af de mest populære steder hvor du fx kan lægge en 7 kabale er her.

gå lidt tidligere i seng

Dette er måske et sjovt forsalg men det er rigtigt. Hvis du begynder at gå lidt tidligere i seng hver dag så vil du hurtigt kunne mærke at du bliver optimeret på mange andre områder her i livet, og det er isæt godt for de små grå, da mere søvn hver dag og hver nat vil forberede dig på så mange andre punkter. Derfor så skal du bare komme i gang med at få sovet og det kan ikke gå for langsomt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *