hold dig skarpere med novelle

Hold dig skarpere med en god novelle eller et eventyr

Kan du huske tilbage til skolen da man sad og skulle lave analyser og læse diverse forskelllige historier igennem? Det kan jeg i hvertfald og det kan du garanteret også hvis du tænker en ekstra gang om, for der er rigtig mange gode men måske også lidt blandede stunder som altid alligevel kan få tankerne på gled.

Da man gik i skole så fulgte en god novelle ofte sammen med t man skulle fordybe sig i den så man derefter kunne analysere den. Det er sjældent at man læser den med dette for øje når den bare står på noget som sommerferie læsning eller godnat læsning, men det viser sig faktisk at det kan give rigtig mening at bruge tid på at nærstudere bogen man er i gang med at læse.

Du får mere ud af din bog

På denne måde får man også meget mere mening med det hele og får en ide om, hvad det i virkeligheden er at fortælleren vil sige med historien. Hvis du ønsker at komme til bund med at læse det. Og i øvrigt gerne vil mindes om noget af det glemte som du engang læste i dansk timerne tilbage i folkeskolen eller gymnasiet jamen så tag da et kig på siden analyseskolen hvor der er masser af artikler der opfylder netop dette ønske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *