ro til læsningen

Hvordan får du ro til læsningen?

Når man er i gang med en god bog eller en god historie så er mest irriterende der kan ske at man bliver forstyrrede eller at man pludselig bliver hivet ud af den verden man er i gang med at fordybe sig i.

Der kan være mange ting der kan medvirke til at man kan have det hårdt når man er igang med en god roman, måske en spændingsroman, en gyser eller en romantisk novelle. Måske kan det være at børnene lige pludselig kommer hjem fra skole, at pakkeposten lige pludselig banker på, at ens mobil lige pludselig vibrere eller en masse andre ting.

Hør noget god musik

Den første ting du aktivt kan gøre for at forhindre at småting kommer i vejen for dig og historien er ved at høre noget god musik. Fyr op for noget stille musik ved at have en højtaler stående ved siden af. Test har vist at det ikke er så godt at have musikken direkte i ørene med nogle høretelefoner, så det kan klart anbefales at man anskaffer sig et par gode trådløse højtalere i stedet, som man kan have stående lige ved siden af.

På denne måde kan små lyde der ellers ville genere en ikke have så stor indvirkning.

Du kan finde bluetooth højtaler test på siden her, der ofte opdaterer den så man hele tiden har styr på hvad det bedste og det nyeste er.

Find den rette bog

Derudover er det vigtigt at du finder den helt rette bog og i øvrigt kan det være en god ide at finde en lydbog som man kan høre i fred og ro. hvis det er denne mulighed man går med så vil man opleve at førnævnte punkt kan være en smule ligegyldigt for i så fald vil det jo ikke være muligt at høre noget musik men sådan er det.

Man kan finde lige præcis den bog man leder efter på en side som alt.dk.

Slap af og nyd historien

Sidst kan anbefales at slukke alt omkring dig. Fx så sluk din mobil eller sæt den på lydløs så man ikke bliver forstyrret. Selv en lille harmløs sms kan gøre at man bliver hyldet helt ud af ens tanker og slet ikke kan koncentrere sig ordentligt om fortællingen og den handling der udspiller sig på siderne og som er i gang med at lege med ens fantasi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *