mere ud af læsningen

Hvordan får man mest ud af læsningen?

Hvordan får man egentlig mere ud af læsningen? Hvis man gerne vil læse en god bog så har mange af os oplevet at det kan være svært at samle den nødvendige opmærksom til formålet.

Der er mange ting der kan gå i vejen. Det ene sekund kan hunden gø og det næste sekund kan det være at der sker noget andet som der tager alt opmærksomheden. Frygt dog ikke, for der er råd og hjælp at hente. Bare lyt og læs med her.

Lav noget afslappende først

Du skal først og fremmest lave noget der får din puls helt ned før du går i gang med at læse bogen. Dette drejer sig i øvrigt også om alle slags bøger og ikke kun hvis det fx er en spændingsbog. Det gælder også hvis det er en bog, der omhandler noget om skolen fx.

Her kan det anbefales at lave noget som en sjov 7 kabale. Den finder du på linket der. Du kan enten lægge den med kort eller du kan gøre det som den står spillet derinde.

Det er uanset hvad rigtig sjovt, så det er bare med at springe ud i det, og man skal måske passe en lille bitte smule på. For når først man er kommet i gang så kan det altså være noget så svært at slippe det igen. Bare lige som en lille hjælp.

Sæt dig godt til rette

Derudover så skal man sætte sig godt til rette. Find den bedste stol som du har stående i huset og så skal der bare skrives løs. Du kan hverken gøre fra eller til hvis du sidder fx dårligt eller alt for bøjet ned over bogen eller det du læser på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *