Lær en ny børnesang hver dag

Hej venner! Så er vi klar igen med en lille kort artikel som helt sikkert vil interessere rigtig mange af jer. Den her gang handler det om børnesange. Vi kan sikkert alesammen huske tilbage på tiden da vi var små hvor man skulle lære nogle af de mange gode og hyggelige børnesange, som man stadig den dag i dag kan synge med på.

Der er rigtig mange forskellige børnesange som er gode, og når man begynder at tælle efter vil man helt sikkert opleve at der er rigtig mange som man stadig kan til finderspiderne, og hvis man først hører et par få fraser derfra, så vil det helt sikkert byde op til at man synger med på resten af sangen. Som jeg kom fra så er det helt sikkert og vist at mange af os har sunget med på disse sange den gang man selv var lille. Det kan være at man gik i folkeskole og skulle synge med i de små klasser, men der er også mange børnesange som man lære helt fra man er et par år gammel i børnehaven eller vuggestuen. Grunden til at disse børnesange er så populære kan måske diskuteres, men der er ikke nogen tivivl om at det bringer os tættere på vores venner og familie, når man sammen kan synge med af alle lungers kraft på nogle af disse hyggelige og meget søde sange.

Nogle af de kendte børnesange tæller bl.a.:

Mange af disse sange har desuden også en større mening bag. Dette gælder ganske vist ikke for alle men hvis man begynder at tænke mere over det vil man helt sikkert kunne se nogle mønstre som går igen og igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *